Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Atakent Mah. Kamelya Sk. No10 Küçükçekmece İstanbul
Vizyon
Çağdaş yönetim sistemleri ışığında, okul-veli-çevre işbirliği içerisinde, modern eğitim yöntem ve tekniklerini, araç ve gereçlerini kullanarak, öğrencilerimizin ve çevrenin tüm eğitim gereksinimlerini karşılayarak, emsallerimize göre çok daha kaliteli eğitim vermektir.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını, çevre aktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine, ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmek ve öğrencilerimizin gelecekte ihtiyaç duyacağı donanımlarını kazandırmaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
08:40 Tören Başlama Saati Ders Saatleri: 09:00 - 15:10
Klorifer
iNGİLİZCE
Okulumuz Atakent mahallesi otobüs son durakları yakınında bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İstanbul Küçükçekmece Atakent mahallesi Toplukonutlar 3. Etap Kamelya sokakta yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 22,9 km. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 3,1 km.