Eyl

23-24 Eylül tarihlerinde aşağıdaki saat aralıklarında EBA üzerinden Hazırbulunuşluk Uygulaması yapılacaktır.

Öğrenme yaşantılarının öğrenci düzeyine uygun olması, kalıcı ve etkin bir öğrenmenin sağlanması açısından zorunludur. Kalıcı ve etkin öğrenmenin sağlanması için ön koşul öğrenmelerin tespit edilmesi, süreç ve sonuç odaklı bütünleşik bir ölçme değerlendirme yaklaşımının oluşmasını sağlayacaktır.

5, 6 ve 7. Sınıflarda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce derslerinden 8. Sınıflarda Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İngilizce derslerinden 15 er sorudan oluşan Hazırbulunuşluk Uygulaması EBA platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.

T.C.

KÜÇÜKÇEKMECE KAYMAKAMLIĞI

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu Müdürlüğü

OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

06/10/2022

İLAN

Okulumuzda tüm öğrenci velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla 23/10/2022 Pazar günü saat 11:00 da , çoğunluk sağlanamaz ise 30/10/2021 Pazar günü saat 11:00 da Okulumuzun Çok Amaçlı  Salonunda aşağıdaki gündem doğrultusunda Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin bilgi edinmesini ve toplantıya katılımını önemle rica ederiz.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN OKULUMUZDA YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF AÇILACAKTIR

Haz

Scratch Çalışma Notları