İlçemiz Lise Bilgileri

Bu kılavuzda; ilçemizde bulunan fen liseleri, Anadolu liseleri, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programları, özel program ve proje uygulayan ortaöğretim kurumlarına ait okulların adres ve iletişim bilgileri, kontenjan sayıları ve son yerleşen öğrenci diploma puanını gösterir bilgilendirmeler bulunmaktadır. İlçemizdeki farklı ortaöğretim kurumlarını tanıma ve bu okullara ait bilgilere kolaylıkla erişebilmek üzere hazırladığımız bu kılavuzun faydalı olması amaçlanmaktadır. Öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz liselere geçiş tercihinde bulunurken Millî Eğitim Bakanlığınca hazırlanan resmî ve özel ortaöğretim kurumlarına geçiş yönergesini esas kabul etmeleri gerekmektedir. Bu kılavuz ise ilçemiz okullarına ait veri bilgilerini gösterir rehber niteliğindedir.

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız.

Yayın: 04.07.2021 - Güncelleme: 06.05.2023 15:21 - Görüntülenme: 444